Η μεταφορά από το αεροδρόμιο δεν ήταν ποτέ τόσο ευκολη!

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τα αεροδρόμια Χανιών και Ηρακλείου ή από τα αντιστοιχα λιμάνια σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης επιθυμείτε.

 

Μπορείτε να ενοικιάσετε το όχημα για εσάς και το γρουπ σας σαν να ήταν ταξί. Το είδος του οχήματος θα είναι ανάλογο του μεγέθους του γρουπ σας, ξεκινώντας από ταξί ή minibus για τα μικρά γρουπ και φτάνοντας σε μεταφορές των 65 ατόμων με τη χρήση minivan ή μεγάλων λεωφορείων.

Εμπιστευτείτε μας για την μεταφορά σας και σας εγγυώμαστε τις καλύτερες τιμές χωρίς να περιμένετε στο αερόδρομιο ή στο λιμάνι και χωρίς κρυφές χρώσεις.

 

Σας παρέχουμε έναν μεγάλο στόλο οχημάτων και 24ώρη εξυπηρέτηση, έχοντας σαν κύριο μέλημα μας την εξυπηρέτηση σας. Είμαστε στην διάθεση σας για να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι σας στην Κρήτη έτσι ώστε να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας.

 

Σχεδιάστε το ταξίδι σας και αποφύγετε το άγχος της μετακίνηση σας από/ στο αεροδρόμιο.

 


Επικοινωνία

Email: info@cretatourbus.gr
Τηλ: +30 6970012420
Καλύβες Αποκορώνου
Χανιά, Κρήτη
73003

 

Ποιοι ειμαστε

Απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη, επιλέγοντας την strees free υπηρεσία μας. Κάντε κράτηση τώρα για να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Σας εγγυώμαστε ότι το ταξίδι σας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με αναπαυτικά και με ασφάλεια.

Back to top