Μεταφορές από το αεροδρόμιο

Η μεταφορά από το αεροδρόμιο δεν ήταν ποτέ τόσο ευκολη!

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε από τα αεροδρόμια Χανιών και Ηρακλείου ή από τα αντιστοιχα λιμάνια σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης επιθυμείτε.


Μπορείτε να ενοικιάσετε το όχημα για εσάς και το γρουπ σας σαν να ήταν ταξί. Το είδος του οχήματος θα είναι ανάλογο του μεγέθους του γρουπ σας, ξεκινώντας από ταξί ή minibus για τα μικρά γρουπ και φτάνοντας σε μεταφορές των 65 ατόμων με τη χρήση minivan ή μεγάλων λεωφορείων..

Εμπιστευτείτε μας για την μεταφορά σας και σας εγγυώμαστε την καλύτερη τιμή χωρίς να περιμένετε στο αερόδρομιο ή στο λιμάνι και χωρίς κρυφές χρώσεις.

Σας παρέχουμε έναν μεγάλο στόλο οχημάτων και 24ώρη εξυπηρέτηση, έχοντας σαν κύριο μέλημα μας την εξυπηρέτηση σας. Είμαστε στην διάθεση σας για να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι σας στην Κρήτη.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας και αποφύγετε το άγχος της μετακίνηση σας από/ στο αεροδρόμιο.

Ημερήσιες εκδρομές

Μπορούμε να οργανώσουμε ιδιωτικές, εύελικτες, οικογενειακές εκδρομές σε όλη την Κρήτη. Εκδρομές που θα καλύπτουν τα δικά σας ενδιαφέροντα σε λογικές τιμές αποκλειστικά φια εσάς και την οικογένεια σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις εκδρομές παρακάτω ή να επικοινωνήσετε μαζί μας πατωντας εδώκαι να ζητήσετε το δικό σας πρόγραμμα εκδρομής.

 

 

 

Εκδρομές

Τιμές

Η εταιρεία μας προσφέρει μεταφορές από τα αεροδρόμια Χανιών και Ηρακλείου προς τον τόπο διαμονής σας (ξενοδοχεία, βίλες, τουριστικά καταλύμματα κ.τ.λ.) και εκδρομές σε όλη την Κρήτη.  Μόλις κάνετε την κράτηση σας θα έχετε την πλήρη βοήθεια μας και σας εγγυόμαστε ότι το ταξίδι σας θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και άνετα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Οι τιμές εξαρτώνται από τον τύπο του οχήματος και τον προορισμό.

Πίνακας Τιμών...

Κάντε Κρατηση

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Customer Reviews

 • My family enjoy a tour to Knossos

  My family enjoy a tour to Knossos at 2016 's  summer with a mini bus. The driver is an excelent professional. He drives carefully and he si always on time.
  Ken and Jenny

  ...
 • Thanks Manolis

  Our flight was delayed about 2 and a half hours. They wait for us patiently. The mini bus was very  comfort and we had a safe transfer to our hotel
  Thanks Manolis!!!

 • Not expensive

  Not expensive and a very very very polite driver.  We definitely suggest this company.
  5 June 2016 -  Patel family

 • Always in time

  Always in time, they trasnfer us from our village to Chania airport in time. Thanks a lot
  22 April 2016

Επικοινωνία

Email: info@cretatourbus.gr
Τηλ: +30 6970012420
Καλύβες Αποκορώνου
Χανιά, Κρήτη
73003

 

Ποιοι ειμαστε

Απολαύστε τις διακοπές σας στην Κρήτη, επιλέγοντας την strees free υπηρεσία μας. Κάντε κράτηση τώρα για να επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Σας εγγυώμαστε ότι το ταξίδι σας θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με αναπαυτικά και με ασφάλεια.

 
Back to top